Paradijs voor kinderen 

In het volledig afgesloten speeltuin hebben de kinderen uren lang speelplezier, want er valt oneindig veel te ontdekken...

Met het groot speelplein, klimrek, grote glijbaan, hangbrug en vele schommels, maar ook de zandbank, piratenschip en trampoline zullen ze zich zeker niet vervelen.

Speeltuin ontdekken?

Urenlang speelavontuur in een avonturen-parcour waar je van het klimrek naar de hangbrug komt. Waag je kans naar beneden via de brandweerpaal, of toch liever naar boven klimmen om via de 6 meter lange gijbaan razendsnel naar beneden te glijden. Schommelen, klimmen, glijden, hier kun je uren op ontdekking.

Dit mega speelplein staat te midden de 144 vierkante meter grote zandpiste. Speelplezier voor alle leeftijden.

 

Piraten gezocht

Schip AHOI, piratenbemanning gezocht. Voor de allerkleinste deugnieten staat 'Piraat' speelboot te wachten om uit te varen. Heis de zeilen, laad de kanonnen,kapitein aan het roer, storm op zee, via de glijbaan naar beneden kom je terecht in de mini zandbak in het schipruim.

Dierenvrienden

Toktok, alweer een ei. Ontdek de kakkelende kippen, geitjes, konijnen, cavia's en schapen.
Maak kennis met onze hoevedieren, om te aaien, spelen en voederen. ( Niet alle dieren zijn in de winter periode aanwezig)

De geitjes zijn steeds benieuwd wat de pot schaft. Help jij deze hongerige mondjes te voederen? Misschien wil je wel verse eitjes rapen, lekker bij het ontbijt, helemaal voor jou.

Vergeet deze prachtige vakantie op de hoeve niet en neem snel een familiefoto te midden al deze lieve dieren.....

Slechte weer....

Even wat regen? Geen nood, ook binnen is het als het ware een speelparadijs, met de ruime speelzolder, lees- en TV kamer.

De lees- en televisie kamer is voorzien van verschillende zitzakken om naar televisie te kijken of er gezellig een boekje bij te nemen.

Op de speelzolder kunnen ze zich ongestoord bezig houden met de verschillende speelgoedbakken, turn mat, puzzels, ... !